Manicure

Paraffine pakking

Gelcolor

Gelnagels

Een manicure behandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de conditie van de nagels en handen hersteld. De nagelriemen worden verzorgd en de nagels worden gevijld, gepolijst en of gelakt met een verzorgende lak. Je kunt deze behandeling uitbreiden met een peeling, paraffinepakking en handmassage manicure de lux 1 of 2 voor een zeer ontspannende behandeling met een optimaal resultaat.

Nadat de handen zijn gescrubt wordt er een crème/serum aangebracht. De handen worden in een warme paraffine ondergedompeld.

 

Paraffine is een mineraal dat direct stolt en de huid afsluit, door de warmte gaan de poriën open staan en worden de verzorgende bestanddelen door de huid opgenomen.

 

Na de behandeling heb je direct zichtbaar en voelbaar resultaat en zijn de handen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

 

GelColor by OPI draagt als een gel maar voelt en ziet er uit als nagellak! De gellak word onder een UV lamp uitgehard en is daarna ook direct droog!

 

De kleur blijft 2 tot 3 weken perfect zitten en is eventueel met het verwijderingssetje thuis zelf makkelijk te verwijderen.

Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagel. Het verlengen gebeurd doormiddel van plastic tips  of een sjabloon. Gel is een stroperige substantie die droogt onder een speciale UV lamp. Je kunt voor verschillende “looks” kiezen zoals uit natuurlijke,  French manicure of een kleurtje. Gel is flexibeler en geurloos in tegenstelling van acryl.

Polygel de nieuwste techniek in nagelland! Het mooie van dit product is dat ze de voordelen van gel en acryl in één innovatief nieuw all-in-one systeem hebben gestopt  waardoor je een nieuw product krijgt dat licht, flexibel, sterk en duurzaam is.

Heb je een ‘probleemnagel’ op vinger of teen als gevolg van een schimmel of een andere beschadiging, dan kun je voor een reconstructie terecht bij TEN. De beschadigde nagel wordt gerepareerd wordt zodat deze er weer natuurlijk uitziet. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een colorgel behandeling.

Nabehandeling: afhankelijk van de groei van je eigen nagels moeten de nagels tussen de 3 en 4 weken worden bijgewerkt (opvullen). Doordat je eigen nagel groeit schuift de gel mee omhoog zodat je eigen nagel weer zichtbaar wordt bij de nagelriem. Hierdoor zit de nagelbolling niet meer op de juiste de plaats waardoor de nagel zwaarder en kwetsbaarder wordt en problemen kan geven bij stoten. Tijdens de nabehandeling word alles weer netjes in model gevijld en een gedeelte van de gel worden weggevijld en bijgewerkt met een nieuwe gel.

TEN Beauty

Dorpsstraat 56B

5708 GJ  Helmond

Neem contact op:

06 - 103 018 49

info@tenbeauty.nl

voor acties en

aanbiedingen!

© Copyright 2020 TEN Beauty - webdesign Studio W2